A technika fejlődésével igen népszerű, izgalmas és egyedi fémmegmunkálási eljárások láttak napvilágot az elmúlt időkben. A tapasztalt hegesztők képesek professzionális szintű oldhatatlan filmes kötések kijavítására, és a létező legerősebb fém alapanyagok átalakítására is. Jöjjön pár hegesztési eljárás, ami biztosan neked is tetszeni fog!

Ahhoz, hogy valaki egy szakma mesterévé váljon, többéves kemény, fáradtságos munka és kitartásra van szükség, illetve a tapasztalatszerzés sem maradhat ki a sorból. A legjobb hegesztők mindig kiemelt figyelmet fordítanak a részletekre, hiszen a végeredmény úgy lesz tökéletesen precíz és pontos, ha annak minden részlete tudatosan ki van dolgozva.

Először is gondosan ki kell választani a megfelelő technikát, hiszen csak a megfelelő módszer alkalmazásával érhetjük el a kívánt eredményt.

Huzalelektródás ívhegesztés

 Ha a huzalelektródás ívhegesztésről beszélünk, akkor a gyorsaság és a hordozhatóság jut először az eszünkbe. Ezt a módszert elsősorban építkezéseken alkalmazzák, az árnyékolóhegesztés egyik alternatívájaként.

Árnyékolt fém ívhegesztés

Az árnyékolt fém ívhegesztésnél a szakember manuálisan végzi el a pálcahegesztést. Az elektromos áram segítségével ívet képez a hegesztő pálca és az összekapcsolásra váró fémek között. Ezt a technikát általában az acélszerkezetek építésénél és az ipari gyártás során alkalmazzák, valamint a vas és az acél hegesztések kivitelezésére is érdemes alkalmazni.

Gáz-fém ívhegesztés

A gáz-fém ívhegesztési eljárásnál árnyékoló gázt használunk a huzalelektróda mentén, ami a két egyesíteni kívánt fémet felmelegíti. Fontos kritérium, hogy állandó feszültséget és egyenáramú áramforrást kell alkalmazni.

Gáz-volfrám íves gázhegesztés

 Ennél az eljárásnál rozsdamentes acél, illetve vastag színesfémek hegesztésénél alkalmazzuk. Bár tudjuk, hogy a jó munkához idő kell, ez a technika, a hegesztési eljárások közül a leginkább időigényesebb, lényegesen összetettebb feladat, mint a fentebb említettek.

A lakatos munka széleskörű, a hegesztés elengedhetetlen. Professzionális munkáért keress minket bizalommal. Precizitás és pontosság!

Megjegyzés hozzáadása

Minőségi lakatos munkák

Kerítés készítése A-Z-ig. Akár az alaptól a használatra kész kapuig, kerítésig. Gépjárműbeállók, egyedi kerti kiülő helységek, kerti tárolók, kèszítèse, akár szendvics panelozva! Kérjen mèg idèn árajánlatot!

Lépj velünk kapcsolatba!

Íratkozz fell hírlevelünkre!

Légy naprakész legújabb híreinkkel!

Kategóriák